- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met geroosterde perzik en halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Giet de perzikschijven af en laat uitlekken.
-
Snij de rode ui in dunnen halvemaantjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de halloumi in dunne plakjes van ± 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en rooster de schijfjes perzik goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Rooster de halloumi in dezelfde grillpan aan beide kanten goudbruin.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de kerstomaten, de rode ui en het grofgehakte basilicum onder de slamix. Vul aan met de lente-uitjes (hou er wat apart voor de afwerking). Schik er de perzik en de halloumi op. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de pijnboompitten, de braambessen, de blaadjes basilicum en de rest van de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Giet de perzikschijven af en laat uitlekken.
-
Snij de rode ui in dunnen halvemaantjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de halloumi in dunne plakjes van ± 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en rooster de schijfjes perzik goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Rooster de halloumi in dezelfde grillpan aan beide kanten goudbruin.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de kerstomaten, de rode ui en het grofgehakte basilicum onder de slamix. Vul aan met de lente-uitjes (hou er wat apart voor de afwerking). Schik er de perzik en de halloumi op. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de pijnboompitten, de braambessen, de blaadjes basilicum en de rest van de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Tripel Blond abdijbier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence