- Bewaar

- Bewaar
Snelle paella
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Spoel de mosselen onder koud water tot alle zandrestjes weg zijn. Laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de diepgevroren ui, het knoflook, de gegrilde groenten, de inktvisringen, de chorizo en de risottorijst in een grote ovenschaal en meng goed. Overgiet met de witte wijn en de kippenbouillon. Roer er het saffraanpoeder onder en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de scampi's en de diepgevroren erwten toe en meng goed. Schik er de mosselen rond en laat nog ± 15 min. garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Spoel de mosselen onder koud water tot alle zandrestjes weg zijn. Laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de diepgevroren ui, het knoflook, de gegrilde groenten, de inktvisringen, de chorizo en de risottorijst in een grote ovenschaal en meng goed. Overgiet met de witte wijn en de kippenbouillon. Roer er het saffraanpoeder onder en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de scampi's en de diepgevroren erwten toe en meng goed. Schik er de mosselen rond en laat nog ± 15 min. garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône