Snelle paella
Snelle paella

Snelle paella

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 562 kcal
Vet 10.6 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 77.9 g
Suiker 7.7 g
Vezel 8 g
Eiwit 30.5 g
Zout 4.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (5 min.)

  4. Spoel de mosselen onder koud water tot alle zandrestjes weg zijn. Laat uitlekken.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Doe de diepgevroren ui, het knoflook, de gegrilde groenten, de inktvisringen, de chorizo en de risottorijst in een grote ovenschaal en meng goed. Overgiet met de witte wijn en de kippenbouillon. Roer er het saffraanpoeder onder en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Voeg de scampi's en de diepgevroren erwten toe en meng goed. Schik er de mosselen rond en laat nog ± 15 min. garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (5 min.)

  4. Spoel de mosselen onder koud water tot alle zandrestjes weg zijn. Laat uitlekken.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Doe de diepgevroren ui, het knoflook, de gegrilde groenten, de inktvisringen, de chorizo en de risottorijst in een grote ovenschaal en meng goed. Overgiet met de witte wijn en de kippenbouillon. Roer er het saffraanpoeder onder en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Voeg de scampi's en de diepgevroren erwten toe en meng goed. Schik er de mosselen rond en laat nog ± 15 min. garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 562 kcal
Vet 10.6 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 77.9 g
Suiker 7.7 g
Vezel 8 g
Eiwit 30.5 g
Zout 4.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal