- Bewaar

- Bewaar
Soep van pompoen en knolselder
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de halve pompoen en de knolselder. Verwijder de pitten en draden uit de pompoen. Snij beide groenten in kleinere stukken.
-
Pluk de blaadjes van de kervel.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de stukken knolselder en pompoen toe en giet er de bouillon over tot de groenten net onderstaan.
-
Dek af en laat 15 à 20 min. koken.
-
Mix heel fijn en kruid met nootmuskaat. Werk af met de kervel.
Vervang de knolselder door dezelfde hoeveelheid pastinaak of peterseliewortel. U kan ook de 3 groenten combineren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de halve pompoen en de knolselder. Verwijder de pitten en draden uit de pompoen. Snij beide groenten in kleinere stukken.
-
Pluk de blaadjes van de kervel.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de stukken knolselder en pompoen toe en giet er de bouillon over tot de groenten net onderstaan.
-
Dek af en laat 15 à 20 min. koken.
-
Mix heel fijn en kruid met nootmuskaat. Werk af met de kervel.
Vervang de knolselder door dezelfde hoeveelheid pastinaak of peterseliewortel. U kan ook de 3 groenten combineren.