Sparkling hibiscus
Sparkling hibiscus

Sparkling hibiscus

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet de hibiscussiroop en het limoensap in een champagnefluitglas.

  3. Leg de hibiscusbloem voorzichtig op de bodem van het glas.

  4. Vul aan met goed gekoelde schuimwijn en serveer onmiddellijk.

Tip

Giet de schuimwijn in de glazen in het bijzijn van uw gasten. Zo zien ze de bloemen opengaan.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet de hibiscussiroop en het limoensap in een champagnefluitglas.

  3. Leg de hibiscusbloem voorzichtig op de bodem van het glas.

  4. Vul aan met goed gekoelde schuimwijn en serveer onmiddellijk.

Tip

Giet de schuimwijn in de glazen in het bijzijn van uw gasten. Zo zien ze de bloemen opengaan.

Bekijk het recept digitaal