In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit (u hebt 1 eetl. nodig). Schil de mango en snij in heel kleine blokjes (u hebt 1 eetl. nodig).
Doe 1 eetl. mangoblokjes en 1 eetl. granaatappelpitjes in een champagneglas. Giet er de likeur bij.
Overgiet met de ijskoude bubbels en garneer met het takje rozemarijn.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit (u hebt 1 eetl. nodig). Schil de mango en snij in heel kleine blokjes (u hebt 1 eetl. nodig).
Doe 1 eetl. mangoblokjes en 1 eetl. granaatappelpitjes in een champagneglas. Giet er de likeur bij.
Overgiet met de ijskoude bubbels en garneer met het takje rozemarijn.