In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Leg 6 druiven 2 u. in de diepvriezer.
Doe een bodempje appelsap in een ondiep schaaltje en het kokospoeder in een ander. Doop de rand van het glas in het appelsap en dan in het kokospoeder.
Verwijder het kroontje van de aardbei en doo phet puntje van de aardbei in het kokospoeder. Snij de halve banaan in schijfjes.
Prik het fruit op een brochettestokje: 1 witte druif, 1 schijfje banaan, 1 blauwe druif, 1 schijfje banaan, 1 witte druif, 1 schijfje banaan en eindig met de aardbei met het puntje naar boven.
Doe de diepgevroren druifjes in het glas. Voeg de grenadine toe en giet er het appelsap voorzichtig bij over de bolle kant van een lepel. Steek de brochette in het glas.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Leg 6 druiven 2 u. in de diepvriezer.
Doe een bodempje appelsap in een ondiep schaaltje en het kokospoeder in een ander. Doop de rand van het glas in het appelsap en dan in het kokospoeder.
Verwijder het kroontje van de aardbei en doo phet puntje van de aardbei in het kokospoeder. Snij de halve banaan in schijfjes.
Prik het fruit op een brochettestokje: 1 witte druif, 1 schijfje banaan, 1 blauwe druif, 1 schijfje banaan, 1 witte druif, 1 schijfje banaan en eindig met de aardbei met het puntje naar boven.
Doe de diepgevroren druifjes in het glas. Voeg de grenadine toe en giet er het appelsap voorzichtig bij over de bolle kant van een lepel. Steek de brochette in het glas.