- Bewaar

- Bewaar
Spring rolls met oosters sausje
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. - Elysis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in staafjes van ± 7 cm.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel en snij ook in staafjes van ± 7 cm.
-
Snij het slahart in de lengte in 12 partjes.
-
Verwijder de harde kern uit de rodekool en snij de rest fijn.
-
Snipper het bieslook en de halve ui fijn.
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Maak intussen het sausje: pers de halve limoen in een kommetje. Pers er het knoflook over uit en voeg de rode ui en de gember toe. Meng er de sesamolie, de olijfolie en de sojasaus onder.
-
Maak een propere keukenhanddoek vochtig en leg open. Vul een brede kom of pan met water.
-
Dompel een rijstvel onder in het water en leg op de handdoek.
-
Verdeel wat groenten, bieslook en rijstvermicelli over het midden van het rijstvel.
-
Vouw de beide zijkanten naar binnen en rol vervolgens strak op. Maak zo 12 spring rolls.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. - Elysis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in staafjes van ± 7 cm.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel en snij ook in staafjes van ± 7 cm.
-
Snij het slahart in de lengte in 12 partjes.
-
Verwijder de harde kern uit de rodekool en snij de rest fijn.
-
Snipper het bieslook en de halve ui fijn.
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Maak intussen het sausje: pers de halve limoen in een kommetje. Pers er het knoflook over uit en voeg de rode ui en de gember toe. Meng er de sesamolie, de olijfolie en de sojasaus onder.
-
Maak een propere keukenhanddoek vochtig en leg open. Vul een brede kom of pan met water.
-
Dompel een rijstvel onder in het water en leg op de handdoek.
-
Verdeel wat groenten, bieslook en rijstvermicelli over het midden van het rijstvel.
-
Vouw de beide zijkanten naar binnen en rol vervolgens strak op. Maak zo 12 spring rolls.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. - Elysis