- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van hondstong met fijne groentjes en couscous
Onze drankensuggesties
Wijn Luberon A.O.P. - Les Hauts Rocs Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de stengels selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes selder en paprika toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en 2 dl water, en kruid met het paprika poeder, peper en zout.
-
Schik de hondstongrolletjes naast elkaar op de groenten. Kruid de vis met peper en zout en laat ± 25 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Doe ondertussen de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Dek af en laat 7 min. zwellen.
-
Maak de couscous los met een vork en roer er de boter onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Luberon A.O.P. - Les Hauts Rocs Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de stengels selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes selder en paprika toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en 2 dl water, en kruid met het paprika poeder, peper en zout.
-
Schik de hondstongrolletjes naast elkaar op de groenten. Kruid de vis met peper en zout en laat ± 25 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Doe ondertussen de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Dek af en laat 7 min. zwellen.
-
Maak de couscous los met een vork en roer er de boter onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Luberon A.O.P. - Les Hauts Rocs Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië