- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van linzen en butternut, bulgur en gebakken tofoe
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de bulgur in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de tofoe in gelijke reepjes. Meng de sojasaus met het citroensap en marineer er de tofoe 10 min. in.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de butternut, verwijder de pitjes en draden en snij in blokjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de blokjes butternut, de tomatenblokjes, de kokosmelk en de linzen toe. Giet er 2 dl water bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Kruid met de garam masala en laat ± 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de tofoe goudbruin.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Serveer de linzen met de bulgur en de gebakken tofoe en de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Kook de bulgur in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de tofoe in gelijke reepjes. Meng de sojasaus met het citroensap en marineer er de tofoe 10 min. in.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de butternut, verwijder de pitjes en draden en snij in blokjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de blokjes butternut, de tomatenblokjes, de kokosmelk en de linzen toe. Giet er 2 dl water bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Kruid met de garam masala en laat ± 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de tofoe goudbruin.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Serveer de linzen met de bulgur en de gebakken tofoe en de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse