In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de scampi's volledig ontdooien. Dep goed droog.
Pers het knoflook. Meng samen met de sojasaus, de zoetzure saus en het paprikapoeder onder de olijfolie. Roer er de scampi's onder en laat 1 u. afgedekt marineren in de koelkast.
Lepel 15 bolletjes uit de halve meloen met een meloenschepje.
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Steek 1 scampi door de staart en de kop op een prikker. Vouw 1 sneetje eendenborstfilet in 2 en steek samen met 1 basilicumblaadje en 1 meloenbolletje op het prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de scampi's volledig ontdooien. Dep goed droog.
Pers het knoflook. Meng samen met de sojasaus, de zoetzure saus en het paprikapoeder onder de olijfolie. Roer er de scampi's onder en laat 1 u. afgedekt marineren in de koelkast.
Lepel 15 bolletjes uit de halve meloen met een meloenschepje.
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de scampi's ± 2 min. aan elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Steek 1 scampi door de staart en de kop op een prikker. Vouw 1 sneetje eendenborstfilet in 2 en steek samen met 1 basilicumblaadje en 1 meloenbolletje op het prikkertje. Maak zo 15 spiesjes.