- Bewaar

- Bewaar
Tapastomaatjes met eendenfilet en guacamole
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij onder aan de tomaatjes een dun schijfje weg zodat ze blijven rechtstaan. Verwijder het hoedje, maar gooi het niet weg.
-
Snij de eendenfilet in reepjes.
-
Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in gelijke blokjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de blokjes avocado met het citroensap en de koriander. Kruid met peper en zout. Plet alles fijn met een vork tot u een gladde massa bekomt.
-
Zet de tomaatjes op een schaaltje, beleg met een dun laagje guacamole, de reepjes eendenfilet en een tweede laagje guacamole. Plaats daarop het hoedje van de tomaat. Prik alles vast met een cocktailprikkertje.
-
Afwerking:
-
Garneer de hoedjes van de tomaatjes met enkele druppels balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij onder aan de tomaatjes een dun schijfje weg zodat ze blijven rechtstaan. Verwijder het hoedje, maar gooi het niet weg.
-
Snij de eendenfilet in reepjes.
-
Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in gelijke blokjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de blokjes avocado met het citroensap en de koriander. Kruid met peper en zout. Plet alles fijn met een vork tot u een gladde massa bekomt.
-
Zet de tomaatjes op een schaaltje, beleg met een dun laagje guacamole, de reepjes eendenfilet en een tweede laagje guacamole. Plaats daarop het hoedje van de tomaat. Prik alles vast met een cocktailprikkertje.
-
Afwerking:
-
Garneer de hoedjes van de tomaatjes met enkele druppels balsamicocrème.