Tartaar van rolmops
Tartaar van rolmops

Tartaar van rolmops

20 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kj
Energie 85 kcal
Vet 6.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 1.5 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 4.5 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de rolmopsen en de appel in kleine blokjes.

  3. Meng de mayonaise onder de rolmopsen en de appel. Kruid met peterselie, peper en zout.

  4. Verdeel over de glaasjes en werk af met de scheuten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de rolmopsen en de appel in kleine blokjes.

  3. Meng de mayonaise onder de rolmopsen en de appel. Kruid met peterselie, peper en zout.

  4. Verdeel over de glaasjes en werk af met de scheuten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kj
Energie 85 kcal
Vet 6.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 1.5 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 4.5 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal