- Bewaar

- Bewaar
Thaise kokoscurry met tofoe
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui en het knoflook in stukjes.
-
Snij de gember in grove stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het citroengras fijn.
-
Dep de tofoe goed droog met keukenpapier en snij in stukjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes koriander.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Mix intussen de stukjes gember met het rode pepertje, de fijngesnipperde ui, het knoflook en eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rijstolie in een wok en stoof de gemberpasta 5 min. op een zacht vuur samen met het citroengras en de komijnzaadjes.
-
Zet het vuur hoger en voeg de diepgevroren broccolimix en de paprikareepjes toe. Overgiet met de kokosmelk en laat 10 min. sudderen. Voeg de prinsessenbonen toe.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes tofoe aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de tofoe onder de kokoscurry en bestrooi met de korianderblaadjes. Lekker met Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui en het knoflook in stukjes.
-
Snij de gember in grove stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in reepjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper het citroengras fijn.
-
Dep de tofoe goed droog met keukenpapier en snij in stukjes.
-
Trek de blaadjes van de takjes koriander.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Mix intussen de stukjes gember met het rode pepertje, de fijngesnipperde ui, het knoflook en eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rijstolie in een wok en stoof de gemberpasta 5 min. op een zacht vuur samen met het citroengras en de komijnzaadjes.
-
Zet het vuur hoger en voeg de diepgevroren broccolimix en de paprikareepjes toe. Overgiet met de kokosmelk en laat 10 min. sudderen. Voeg de prinsessenbonen toe.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes tofoe aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de tofoe onder de kokoscurry en bestrooi met de korianderblaadjes. Lekker met Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië