- Bewaar

- Bewaar
Tiramisu met sinaasappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten.
-
Rasp de schil van de sinaasappel (niet het wit) en pers de sinaasappel.
-
Meng het sinaasappelsap met de amaretto en de warme koffie.
-
Bereiding:
-
Klop de eidooiers samen met de suiker tot een witte, schuimige massa.
-
Klop de eiwitten stevig op.
-
Meng de eidooiermengeling en de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig met een spatel onder de mascarpone.
-
Doop de boudoirs in de koffiemengeling en verdeel de helft van de koekjes over 4 glaasjes.
-
Schep er wat mascarpone op en bedek opnieuw met de rest van de boudoirs.
-
Lepel er de rest van de mascarpone op en laat enkel uren opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk af met de sinaasappelzeste.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten.
-
Rasp de schil van de sinaasappel (niet het wit) en pers de sinaasappel.
-
Meng het sinaasappelsap met de amaretto en de warme koffie.
-
Bereiding:
-
Klop de eidooiers samen met de suiker tot een witte, schuimige massa.
-
Klop de eiwitten stevig op.
-
Meng de eidooiermengeling en de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig met een spatel onder de mascarpone.
-
Doop de boudoirs in de koffiemengeling en verdeel de helft van de koekjes over 4 glaasjes.
-
Schep er wat mascarpone op en bedek opnieuw met de rest van de boudoirs.
-
Lepel er de rest van de mascarpone op en laat enkel uren opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk af met de sinaasappelzeste.