- Bewaar

- Bewaar
Tiramisu met verse kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op (u hebt 1 dl nodig). Snij de perziken in blokjes. Klop de eiwitten stijf. Verkruimel de boudoirs en de bastognekoekjes.
-
Bereiding:
-
Klop de suiker, de vanillesuiker, de mascarpone en de petit-suissekaasjes in een mengkom tot een gladde massa. Meng er de perzikblokjes onder.
-
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.
-
Meng de rum, de perzikensiroop en het sinaasappelsap onder de verkruimelde boudoirs. Vul 6 glazen met voet voor 1/4 met dit mengsel.
-
Verdeel het kaasmengsel over de glazen en zet 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Bestrooi net voor het opdienen de glaasjes tiramisu met de verkruimelde bastognekoekjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op (u hebt 1 dl nodig). Snij de perziken in blokjes. Klop de eiwitten stijf. Verkruimel de boudoirs en de bastognekoekjes.
-
Bereiding:
-
Klop de suiker, de vanillesuiker, de mascarpone en de petit-suissekaasjes in een mengkom tot een gladde massa. Meng er de perzikblokjes onder.
-
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.
-
Meng de rum, de perzikensiroop en het sinaasappelsap onder de verkruimelde boudoirs. Vul 6 glazen met voet voor 1/4 met dit mengsel.
-
Verdeel het kaasmengsel over de glazen en zet 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Bestrooi net voor het opdienen de glaasjes tiramisu met de verkruimelde bastognekoekjes.