Tiramisu met verse kaas
Tiramisu met verse kaas

Tiramisu met verse kaas

30 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 518 kcal
Vet 17.7 g
Koolhydraat 73.3 g
Eiwit 11.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op (u hebt 1 dl nodig). Snij de perziken in blokjes. Klop de eiwitten stijf. Verkruimel de boudoirs en de bastognekoekjes.

  4. Bereiding:
  5. Klop de suiker, de vanillesuiker, de mascarpone en de petit-suissekaasjes in een mengkom tot een gladde massa. Meng er de perzikblokjes onder.

  6. Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.

  7. Meng de rum, de perzikensiroop en het sinaasappelsap onder de verkruimelde boudoirs. Vul 6 glazen met voet voor 1/4 met dit mengsel.

  8. Verdeel het kaasmengsel over de glazen en zet 2 u. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Bestrooi net voor het opdienen de glaasjes tiramisu met de verkruimelde bastognekoekjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op (u hebt 1 dl nodig). Snij de perziken in blokjes. Klop de eiwitten stijf. Verkruimel de boudoirs en de bastognekoekjes.

  4. Bereiding:
  5. Klop de suiker, de vanillesuiker, de mascarpone en de petit-suissekaasjes in een mengkom tot een gladde massa. Meng er de perzikblokjes onder.

  6. Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.

  7. Meng de rum, de perzikensiroop en het sinaasappelsap onder de verkruimelde boudoirs. Vul 6 glazen met voet voor 1/4 met dit mengsel.

  8. Verdeel het kaasmengsel over de glazen en zet 2 u. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Bestrooi net voor het opdienen de glaasjes tiramisu met de verkruimelde bastognekoekjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 518 kcal
Vet 17.7 g
Koolhydraat 73.3 g
Eiwit 11.5 g

Bekijk het recept digitaal