Toastjes met zwarte pens en appel
Toastjes met zwarte pens en appel

Toastjes met zwarte pens en appel

Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 106 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 18.1 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes.

  3. Schil en rasp de appelen. Meng met het citroensap en de honing. Verdeel de geraspte appelen over de sneetjes stokbrood.

  4. Verwijder het vel van de pensen en snij in 30 fijne schijfjes. Leg er 2 op elk sneetje stokbrood.

  5. Leg de broodjes op een geoliede ovenplaat en zet 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  6. Zet de laatste 3 à 4 min. de grill aan.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes.

  3. Schil en rasp de appelen. Meng met het citroensap en de honing. Verdeel de geraspte appelen over de sneetjes stokbrood.

  4. Verwijder het vel van de pensen en snij in 30 fijne schijfjes. Leg er 2 op elk sneetje stokbrood.

  5. Leg de broodjes op een geoliede ovenplaat en zet 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  6. Zet de laatste 3 à 4 min. de grill aan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 106 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 18.1 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal