- Bewaar

- Bewaar
Tongrolletjes met zalm en spinazieroom
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys `Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een pan en laat er de spinazieblaadjes in slinken.
-
Doe de spinazie in een hoge maatbeker en mix fijn samen met 1/2 dl room.
-
Bereiding:
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een hoge braadpan. Schik er de diepgevroren hondstongrolletjes naast elkaar in. Kruid met het tijmtakje, het laurierblaadje, peper en zout.
-
Voeg de witte wijn toe en dek de pan af. Laat 10 à 15 min. garen op een zacht vuur. Haal de vis uit de pan en hou warm.
-
Zet het vuur hoger en laat het kookvocht tot ongeveer de helft inkoken. Voeg 1/2 dl room toe en laat 2 min. koken.
-
Voeg de spinazieroom toe en laat nog even opwarmen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel wat spinazieroom op elk bord en schik er 2 hondstongrolletjes op.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys `Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een pan en laat er de spinazieblaadjes in slinken.
-
Doe de spinazie in een hoge maatbeker en mix fijn samen met 1/2 dl room.
-
Bereiding:
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een hoge braadpan. Schik er de diepgevroren hondstongrolletjes naast elkaar in. Kruid met het tijmtakje, het laurierblaadje, peper en zout.
-
Voeg de witte wijn toe en dek de pan af. Laat 10 à 15 min. garen op een zacht vuur. Haal de vis uit de pan en hou warm.
-
Zet het vuur hoger en laat het kookvocht tot ongeveer de helft inkoken. Voeg 1/2 dl room toe en laat 2 min. koken.
-
Voeg de spinazieroom toe en laat nog even opwarmen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel wat spinazieroom op elk bord en schik er 2 hondstongrolletjes op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys `Nottage Hill' Chardonnay Australië