- Bewaar

- Bewaar
Tonijn met kerriegroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Zeer evenwichtige wijn met smaak van rijp wit fruit, kruiden en een vleugje vanille afkomstig van de houtrijping. De mooie zuren houden de wijn heerlijk fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes. Sprenkel er het citroensap over en meng er het maïszetmeel en 2 eetl. olie door.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olie in de wok en roerbak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de groenten niet in 1 keer toe, maar beetje bij beetje.
-
Schep de groentereepjes uit de wok en doe er de visblokjes in. Roerbak ± 5 min.
-
Voeg de kokosmelk toe, de kerrie en de groenten en roerbak nog enkele min. tot het geheel goed warm is. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi er het gesnipperde bieslook over en dien op met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Zeer evenwichtige wijn met smaak van rijp wit fruit, kruiden en een vleugje vanille afkomstig van de houtrijping. De mooie zuren houden de wijn heerlijk fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes. Sprenkel er het citroensap over en meng er het maïszetmeel en 2 eetl. olie door.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olie in de wok en roerbak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de groenten niet in 1 keer toe, maar beetje bij beetje.
-
Schep de groentereepjes uit de wok en doe er de visblokjes in. Roerbak ± 5 min.
-
Voeg de kokosmelk toe, de kerrie en de groenten en roerbak nog enkele min. tot het geheel goed warm is. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi er het gesnipperde bieslook over en dien op met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Zeer evenwichtige wijn met smaak van rijp wit fruit, kruiden en een vleugje vanille afkomstig van de houtrijping. De mooie zuren houden de wijn heerlijk fris.