- Bewaar

- Bewaar
Torentje van frambozenmousse
Onze drankensuggesties
andere Crémant d'Alsace A.O.P. brut rosé - Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hou 12 frambozen apart en mix de rest fijn (hou een beetje gemixte frambozen apart voor de afwerking).
-
Meng de gemixte frambozen met de helft van het granaatappelsap, de mascarpone en de suiker.
-
Verdeel de helft van de frambozenmousse in torentjes over 4 borden (gebruik daarvoor een inox ring of een leeg yoghurtpotje waarvan u de bodem hebt uitgesneden).
-
Breek 4 madeirakoekjes in 2 en besprenkel met de rest van het granaatappelsap. Leg telkens 2 halve koekjes boven op de frambozenmousse. Verdeel er de rest van de mousse over en druk goed aan. Laat minstens 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij intussen de overige 12 madeirakoekjes in de breedte in 2. Maak krullen van de witte chocolade met een dunschiller.
-
Verwijder voorzichtig de inox ring of het yoghurtpotje en zet telkens 6 halve koekjes rechtop tegen het torentje.
-
Werk elk torentje af met 3 frambozen en bestrooi met de chocoladekrullen.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een streepje opzijgehouden frambozencoulis.
Onze drankensuggesties
andere Crémant d'Alsace A.O.P. brut rosé - Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hou 12 frambozen apart en mix de rest fijn (hou een beetje gemixte frambozen apart voor de afwerking).
-
Meng de gemixte frambozen met de helft van het granaatappelsap, de mascarpone en de suiker.
-
Verdeel de helft van de frambozenmousse in torentjes over 4 borden (gebruik daarvoor een inox ring of een leeg yoghurtpotje waarvan u de bodem hebt uitgesneden).
-
Breek 4 madeirakoekjes in 2 en besprenkel met de rest van het granaatappelsap. Leg telkens 2 halve koekjes boven op de frambozenmousse. Verdeel er de rest van de mousse over en druk goed aan. Laat minstens 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij intussen de overige 12 madeirakoekjes in de breedte in 2. Maak krullen van de witte chocolade met een dunschiller.
-
Verwijder voorzichtig de inox ring of het yoghurtpotje en zet telkens 6 halve koekjes rechtop tegen het torentje.
-
Werk elk torentje af met 3 frambozen en bestrooi met de chocoladekrullen.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een streepje opzijgehouden frambozencoulis.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Crémant d'Alsace A.O.P. brut rosé - Bennwihr