- Bewaar

- Bewaar
Tortilla met gerookte zalm
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages (wit) A.C. Mâcon-Villages Wijn El Coto Blanco Rioja
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de aardappelen en snipper de ui fijn.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Kook de diepgevroren prinsessenbonen gaar in lichtgezouten water (10 à 15 min.) zonder deksel.
-
Kluts de eieren en kruid met peper, zout en paprika. Meng er de gerookte zalm en de boontjes onder.
-
Snij de tomaatjes middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en laat de fijngesnipperde ui en geraspte aardappel even bakken.
-
Giet er geleidelijk de eieren over. Strooi er de geraspte kaas en de halve tomaatjes over.
-
Laat op een vrij zacht vuurtje gedurende 6 à 8 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Laat de tortilla voorzichtig op een schotel glijden en dien onmiddellijk op. Serveer met een frisse salade en stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages (wit) A.C. Mâcon-Villages Wijn El Coto Blanco Rioja
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de aardappelen en snipper de ui fijn.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Kook de diepgevroren prinsessenbonen gaar in lichtgezouten water (10 à 15 min.) zonder deksel.
-
Kluts de eieren en kruid met peper, zout en paprika. Meng er de gerookte zalm en de boontjes onder.
-
Snij de tomaatjes middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en laat de fijngesnipperde ui en geraspte aardappel even bakken.
-
Giet er geleidelijk de eieren over. Strooi er de geraspte kaas en de halve tomaatjes over.
-
Laat op een vrij zacht vuurtje gedurende 6 à 8 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Laat de tortilla voorzichtig op een schotel glijden en dien onmiddellijk op. Serveer met een frisse salade en stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages (wit) A.C. Mâcon-Villages Wijn El Coto Blanco Rioja