Tortilla met zoete aardappel
Tortilla met zoete aardappel

Tortilla met zoete aardappel

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 zoete aardappel en 2 vastkokende aardappelen in heel dunne schijfjes en 1 rode ui in ringen. Stoof de uiringen en de aardappelschijfjes goudbruin in de pan (hou enkele uiringen opzij). Meng 6 losgeklopte eieren met 1 plantje fijngesnipperde platte peterselie en verkruimel er 100 g fetakaas over. Giet het eiermengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur lager en laat 15 min. afgedekt garen. Werk af met de overige uiringen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 zoete aardappel en 2 vastkokende aardappelen in heel dunne schijfjes en 1 rode ui in ringen. Stoof de uiringen en de aardappelschijfjes goudbruin in de pan (hou enkele uiringen opzij). Meng 6 losgeklopte eieren met 1 plantje fijngesnipperde platte peterselie en verkruimel er 100 g fetakaas over. Giet het eiermengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur lager en laat 15 min. afgedekt garen. Werk af met de overige uiringen.

Bekijk het recept digitaal