- Bewaar

- Bewaar
Tortilla van zoete aardappel en courgette to go
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Rasp de courgette en knijp er het vocht goed uit.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in plakjes van 1/2 cm.
-
Breek de eieren boven een mengkom, voeg de geitenkaas toe en klop kort los.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui glazig.
-
Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 10 min. op een zacht vuur.
-
Doe ondertussen de courgette bij de losgeklopte eieren en kruid met zwarte peper.
-
Giet over de aardappelschijfjes en bak 10 min. op een zacht vuur tot de zoete aardappelen gaar en de eieren gestold zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Rasp de courgette en knijp er het vocht goed uit.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in plakjes van 1/2 cm.
-
Breek de eieren boven een mengkom, voeg de geitenkaas toe en klop kort los.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui glazig.
-
Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 10 min. op een zacht vuur.
-
Doe ondertussen de courgette bij de losgeklopte eieren en kruid met zwarte peper.
-
Giet over de aardappelschijfjes en bak 10 min. op een zacht vuur tot de zoete aardappelen gaar en de eieren gestold zijn.