- Bewaar

- Bewaar
Tournedos met pompoenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes.
-
Bereiding:
-
Breng 1 L water met de bouillonblokjes aan de kook. Voeg de aardappelen en de (diepgevroren) pompoenblokjes toe en kook 15 à 20 min.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de tournedos aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak het vlees verder naar smaak. Kruid met de Provençaalse kruidenmix.
-
Giet de aardappelen en de pompoen af. Laat even drogen op het vuur en pureer. Meng er de kaasblokjes en 3 eetl. Kruidenolie uit de bokaal onder. Kruid met nootmuskaat en eventueel wat peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes.
-
Bereiding:
-
Breng 1 L water met de bouillonblokjes aan de kook. Voeg de aardappelen en de (diepgevroren) pompoenblokjes toe en kook 15 à 20 min.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de tournedos aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak het vlees verder naar smaak. Kruid met de Provençaalse kruidenmix.
-
Giet de aardappelen en de pompoen af. Laat even drogen op het vuur en pureer. Meng er de kaasblokjes en 3 eetl. Kruidenolie uit de bokaal onder. Kruid met nootmuskaat en eventueel wat peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur