- Bewaar

- Bewaar
Trio van vis in de wok met couscous
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Wijn Argento Chardonnay | Mendoza | Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Plet de koriander en de komijn tussen 2 lepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de schijfjes champignon en de blokjes aubergine toe. Kruid met de koriander, komijn, peper en zout. Laat 5 min. bakken.
-
Voeg de diepgevroren vis toe en laat nog 10 min. garen.
-
Breng ondertussen de visbouillon aan de kook in een kookpot. Neem van het vuur en doe er de zakjes tarwegriesmeel in. Laat zwellen tot al het vocht opgenomen is.
-
Haal het tarwegriesmeel uit de zakjes en maak het los met een vork. Roer er 2 eetl. olijfolie en het citroensap onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Wijn Argento Chardonnay | Mendoza | Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Plet de koriander en de komijn tussen 2 lepels.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de schijfjes champignon en de blokjes aubergine toe. Kruid met de koriander, komijn, peper en zout. Laat 5 min. bakken.
-
Voeg de diepgevroren vis toe en laat nog 10 min. garen.
-
Breng ondertussen de visbouillon aan de kook in een kookpot. Neem van het vuur en doe er de zakjes tarwegriesmeel in. Laat zwellen tot al het vocht opgenomen is.
-
Haal het tarwegriesmeel uit de zakjes en maak het los met een vork. Roer er 2 eetl. olijfolie en het citroensap onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Wijn Argento Chardonnay | Mendoza | Argentinië