Trio van vis in de wok met couscous
Trio van vis in de wok met couscous

Trio van vis in de wok met couscous

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 551 kcal
Vet 13.6 g
Koolhydraat 62.6 g
Eiwit 40.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min.)

  4. Snipper het knoflook fijn.

  5. Snij de kastanjechampignons in schijfjes.

  6. Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.

  7. Plet de koriander en de komijn tussen 2 lepels.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de schijfjes champignon en de blokjes aubergine toe. Kruid met de koriander, komijn, peper en zout. Laat 5 min. bakken.

  10. Voeg de diepgevroren vis toe en laat nog 10 min. garen.

  11. Breng ondertussen de visbouillon aan de kook in een kookpot. Neem van het vuur en doe er de zakjes tarwegriesmeel in. Laat zwellen tot al het vocht opgenomen is.

  12. Haal het tarwegriesmeel uit de zakjes en maak het los met een vork. Roer er 2 eetl. olijfolie en het citroensap onder. Kruid naar smaak met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min.)

  4. Snipper het knoflook fijn.

  5. Snij de kastanjechampignons in schijfjes.

  6. Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.

  7. Plet de koriander en de komijn tussen 2 lepels.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de schijfjes champignon en de blokjes aubergine toe. Kruid met de koriander, komijn, peper en zout. Laat 5 min. bakken.

  10. Voeg de diepgevroren vis toe en laat nog 10 min. garen.

  11. Breng ondertussen de visbouillon aan de kook in een kookpot. Neem van het vuur en doe er de zakjes tarwegriesmeel in. Laat zwellen tot al het vocht opgenomen is.

  12. Haal het tarwegriesmeel uit de zakjes en maak het los met een vork. Roer er 2 eetl. olijfolie en het citroensap onder. Kruid naar smaak met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 551 kcal
Vet 13.6 g
Koolhydraat 62.6 g
Eiwit 40.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Leffe Blond Wijn Argento Chardonnay | Mendoza | Argentinië

Bekijk het recept digitaal