- Bewaar

- Bewaar
Trofie liguri met hondstong, spinazie en mascarpone
Onze drankensuggesties
Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de gegrilde paprika's in blokjes van 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de hondstongrolletjes in een ovenschaal en overgiet met de visbouillon. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken.
-
Roer er de mascarpone en de blokjes gegrilde paprika onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng de spinaziesaus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er 3 hondstongrolletjes op.
Onze drankensuggesties
Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de hondstongrolletjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de gegrilde paprika's in blokjes van 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de hondstongrolletjes in een ovenschaal en overgiet met de visbouillon. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken.
-
Roer er de mascarpone en de blokjes gegrilde paprika onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng de spinaziesaus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er 3 hondstongrolletjes op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard