Truffels van ganzenlever
Truffels van ganzenlever

Truffels van ganzenlever

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 108 kcal
Vet 9.5 g
Koolhydraat 3.1 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verkruimel de peperkoek helemaal fijn in een pan met antiaanbaklaag en laat 3 min. op hoog vuur bakken. Schud tussendoor op. Laat afkoelen. Schep met een meloenlepel bolletjes uit de blok ganzen- of eendenlever. Wikkel elk bolletje in een stukje hesp en rol ze daarna in de peperkoekkruimels.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verkruimel de peperkoek helemaal fijn in een pan met antiaanbaklaag en laat 3 min. op hoog vuur bakken. Schud tussendoor op. Laat afkoelen. Schep met een meloenlepel bolletjes uit de blok ganzen- of eendenlever. Wikkel elk bolletje in een stukje hesp en rol ze daarna in de peperkoekkruimels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 108 kcal
Vet 9.5 g
Koolhydraat 3.1 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal