- Bewaar
- Bewaar
Vegan chicken burger met venkelsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de rode ui in ringen en besprenkel met de wittewijnazijn en de suiker. Laat 15 min. marineren.
-
Verwijder intussen de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne plakken (eventueel met een mandoline). Meng met de mayonaise, het citroensap, zwarte peper en zout.
-
Bak de Turkse broodjes 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers 3 min. aan elke kant.
-
Knip de tuinkers uit het bakje.
-
Snij de broodjes open, maar niet volledig door. Beleg met slablaadjes, een burger, venkelsalade en gemarineerde ui. Werk af met de tuinkers.
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de rode ui in ringen en besprenkel met de wittewijnazijn en de suiker. Laat 15 min. marineren.
-
Verwijder intussen de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne plakken (eventueel met een mandoline). Meng met de mayonaise, het citroensap, zwarte peper en zout.
-
Bak de Turkse broodjes 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers 3 min. aan elke kant.
-
Knip de tuinkers uit het bakje.
-
Snij de broodjes open, maar niet volledig door. Beleg met slablaadjes, een burger, venkelsalade en gemarineerde ui. Werk af met de tuinkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Ename Pater Blond abdijbier