Veggie schnitzel met witloof en pasta met pompoensaus
Veggie schnitzel met witloof en pasta met pompoensaus

Veggie schnitzel met witloof en pasta met pompoensaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 780 kcal
Vet 29.7 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Suiker 13 g
Vezel 13.7 g
Eiwit 32.4 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken.

  4. Schil de pompoen en verwijder alle pitten en draden. Snij in blokjes.

  5. Snipper het knoflook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pompoen 12 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  8. Kook intussen de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.

  9. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het witloof 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de honing toe en laat 5 min. sudderen. Roer regelmatig.

  10. Mix de pompoen met het knoflook, de culinaire room en de olijfolie in een hoge beker. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de saus onder de pasta.

  11. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de schnitzels 5 min. aan elke kant.

  12. Afwerking:
  13. Snij de schnitzels in reepjes en serveer ze met de spaghetti en het witloof.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken.

  4. Schil de pompoen en verwijder alle pitten en draden. Snij in blokjes.

  5. Snipper het knoflook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pompoen 12 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  8. Kook intussen de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.

  9. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het witloof 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de honing toe en laat 5 min. sudderen. Roer regelmatig.

  10. Mix de pompoen met het knoflook, de culinaire room en de olijfolie in een hoge beker. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de saus onder de pasta.

  11. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de schnitzels 5 min. aan elke kant.

  12. Afwerking:
  13. Snij de schnitzels in reepjes en serveer ze met de spaghetti en het witloof.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 780 kcal
Vet 29.7 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Suiker 13 g
Vezel 13.7 g
Eiwit 32.4 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal