- Bewaar

- Bewaar
Veggie schnitzel met witloof en pasta met pompoensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken.
-
Schil de pompoen en verwijder alle pitten en draden. Snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pompoen 12 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het witloof 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de honing toe en laat 5 min. sudderen. Roer regelmatig.
-
Mix de pompoen met het knoflook, de culinaire room en de olijfolie in een hoge beker. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de saus onder de pasta.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de schnitzels 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels in reepjes en serveer ze met de spaghetti en het witloof.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken.
-
Schil de pompoen en verwijder alle pitten en draden. Snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pompoen 12 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het witloof 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de honing toe en laat 5 min. sudderen. Roer regelmatig.
-
Mix de pompoen met het knoflook, de culinaire room en de olijfolie in een hoge beker. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de saus onder de pasta.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de schnitzels 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels in reepjes en serveer ze met de spaghetti en het witloof.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc