- Bewaar

- Bewaar
Veggieburger met oosterse broccoliwok
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat diepgevroren burgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Rasp de gember.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de broccoliroosjes onafgedekt 10 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng alle ingrediënten voor de saus. Doe de saus in een wok en laat goed opwarmen. Voeg de lente-uitjes toe, samen met de noedels en de broccoliroosjes. Meng goed en laat enkele min. sudderen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Snij de burgers in 2.
Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 100 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook samen met 30 g Chinese eiermie 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat diepgevroren burgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Rasp de gember.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de broccoliroosjes onafgedekt 10 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng alle ingrediënten voor de saus. Doe de saus in een wok en laat goed opwarmen. Voeg de lente-uitjes toe, samen met de noedels en de broccoliroosjes. Meng goed en laat enkele min. sudderen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Snij de burgers in 2.
Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 100 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook samen met 30 g Chinese eiermie 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië