Veggieburger met oosterse broccoliwok
Veggieburger met oosterse broccoliwok

Veggieburger met oosterse broccoliwok

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 478 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 34 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat diepgevroren burgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.

  5. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  6. Rasp de gember.

  7. Snipper het knoflook fijn.

  8. Bereiding:
  9. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Kook intussen de broccoliroosjes onafgedekt 10 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  11. Meng alle ingrediënten voor de saus. Doe de saus in een wok en laat goed opwarmen. Voeg de lente-uitjes toe, samen met de noedels en de broccoliroosjes. Meng goed en laat enkele min. sudderen.

  12. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Snij de burgers in 2.

Tip

Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 100 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook samen met 30 g Chinese eiermie 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat diepgevroren burgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.

  5. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  6. Rasp de gember.

  7. Snipper het knoflook fijn.

  8. Bereiding:
  9. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Kook intussen de broccoliroosjes onafgedekt 10 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  11. Meng alle ingrediënten voor de saus. Doe de saus in een wok en laat goed opwarmen. Voeg de lente-uitjes toe, samen met de noedels en de broccoliroosjes. Meng goed en laat enkele min. sudderen.

  12. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vegetarische burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Snij de burgers in 2.

Tip

Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 100 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook samen met 30 g Chinese eiermie 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 478 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 34 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Amberbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal