- Bewaar

- Bewaar
Verse pasta met curry van pompoen en peultjes
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max Belgisch bier met 25 % krieken. Onder de intens robijnrode kleur zit een krachtig kriekenboeket. De smaak begint zoet en combineert een fruitige toets met aangename zuren. Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Deze elzaswijn heeft een typische neus van kruiden, exotisch fruit (lychee) en bloemetjes (rozen). De smaak is krachtig en evenwichtig, met dezelfde aroma's en een honingtoets.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig).
-
Snij in blokjes.
-
Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
-
Snij elke tomaat in 8 partjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.
-
Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Roer voor het opdienen de partjes tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max Belgisch bier met 25 % krieken. Onder de intens robijnrode kleur zit een krachtig kriekenboeket. De smaak begint zoet en combineert een fruitige toets met aangename zuren. Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Deze elzaswijn heeft een typische neus van kruiden, exotisch fruit (lychee) en bloemetjes (rozen). De smaak is krachtig en evenwichtig, met dezelfde aroma's en een honingtoets.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig).
-
Snij in blokjes.
-
Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
-
Snij elke tomaat in 8 partjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.
-
Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Roer voor het opdienen de partjes tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jacobins Kriek Max Belgisch bier met 25 % krieken. Onder de intens robijnrode kleur zit een krachtig kriekenboeket. De smaak begint zoet en combineert een fruitige toets met aangename zuren. Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Deze elzaswijn heeft een typische neus van kruiden, exotisch fruit (lychee) en bloemetjes (rozen). De smaak is krachtig en evenwichtig, met dezelfde aroma's en een honingtoets.