- Bewaar

- Bewaar
Vietnamese wok
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Rosé de Rasiguères | A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Breng 2 L water aan de kook, voeg de noedels toe en neem de kookpot van het vuur. Laat 4 min. staan en maak los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in de wok en bak de champignons 2 min. Voeg de diepgevroren wokgroenten toe en roerbak alles 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de noedels toe en laat nog ± 2 min. mee opwarmen.
-
Bak de diepgevroren loempia's ondertussen 6 min. in de frituurpan op 180 °C.
-
Maak de dipsaus: meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kommetje.
-
Afwerking:
-
Snij de loempia's schuin in 2. Verdeel de wokmengeling over 4 diepe borden en leg er een paar stukken loempia op. Strooi er wat fijngesnipperde peterselie over. Serveer het dipsausje apart.
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Rosé de Rasiguères | A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Breng 2 L water aan de kook, voeg de noedels toe en neem de kookpot van het vuur. Laat 4 min. staan en maak los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in de wok en bak de champignons 2 min. Voeg de diepgevroren wokgroenten toe en roerbak alles 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de noedels toe en laat nog ± 2 min. mee opwarmen.
-
Bak de diepgevroren loempia's ondertussen 6 min. in de frituurpan op 180 °C.
-
Maak de dipsaus: meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kommetje.
-
Afwerking:
-
Snij de loempia's schuin in 2. Verdeel de wokmengeling over 4 diepe borden en leg er een paar stukken loempia op. Strooi er wat fijngesnipperde peterselie over. Serveer het dipsausje apart.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Grand Cru Wijn Rosé de Rasiguères | A.O.P. Côtes du Roussillon