Vietnamese wok
Vietnamese wok

Vietnamese wok

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 899 kcal
Vet 160.5 g
Koolhydraat 14.7 g
Eiwit 28.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Snipper de peterselie fijn.

  5. Breng 2 L water aan de kook, voeg de noedels toe en neem de kookpot van het vuur. Laat 4 min. staan en maak los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de rijstolie in de wok en bak de champignons 2 min. Voeg de diepgevroren wokgroenten toe en roerbak alles 4 min. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de noedels toe en laat nog ± 2 min. mee opwarmen.

  9. Bak de diepgevroren loempia's ondertussen 6 min. in de frituurpan op 180 °C.

  10. Maak de dipsaus: meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kommetje.

  11. Afwerking:
  12. Snij de loempia's schuin in 2. Verdeel de wokmengeling over 4 diepe borden en leg er een paar stukken loempia op. Strooi er wat fijngesnipperde peterselie over. Serveer het dipsausje apart.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Snipper de peterselie fijn.

  5. Breng 2 L water aan de kook, voeg de noedels toe en neem de kookpot van het vuur. Laat 4 min. staan en maak los met een vork. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de rijstolie in de wok en bak de champignons 2 min. Voeg de diepgevroren wokgroenten toe en roerbak alles 4 min. Kruid met peper en zout.

  8. Voeg de noedels toe en laat nog ± 2 min. mee opwarmen.

  9. Bak de diepgevroren loempia's ondertussen 6 min. in de frituurpan op 180 °C.

  10. Maak de dipsaus: meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kommetje.

  11. Afwerking:
  12. Snij de loempia's schuin in 2. Verdeel de wokmengeling over 4 diepe borden en leg er een paar stukken loempia op. Strooi er wat fijngesnipperde peterselie over. Serveer het dipsausje apart.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 899 kcal
Vet 160.5 g
Koolhydraat 14.7 g
Eiwit 28.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Augustijn Grand Cru Wijn Rosé de Rasiguères | A.O.P. Côtes du Roussillon

Bekijk het recept digitaal