Vis in de wok met Chinese groenten
Vis in de wok met Chinese groenten

Vis in de wok met Chinese groenten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 201 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 8.1 g
Eiwit 26.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Schil en snipper de gember.

  4. Bereiding:
  5. Strooi de wokmarinadekruiden over de diepgevroren vis en laat 5 min. staan.

  6. Verhit ondertussen de wok en verhit daarin 1 eetl. rijstolie. Voeg de nog diepgevroren Chinamix toe. Bak al roerend gedurende 3 à 4 min.

  7. Haal uit de wok. Giet opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok, doe er de gesnipperde gember en de vis in en roerbak gedurende een drietal min.

  8. Voeg de groenten weer toe, doe er de bouillon bij en besprenkel met sojasaus. Schep voorzichtig dooreen. Breng, indien nodig, verder op smaak met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Schil en snipper de gember.

  4. Bereiding:
  5. Strooi de wokmarinadekruiden over de diepgevroren vis en laat 5 min. staan.

  6. Verhit ondertussen de wok en verhit daarin 1 eetl. rijstolie. Voeg de nog diepgevroren Chinamix toe. Bak al roerend gedurende 3 à 4 min.

  7. Haal uit de wok. Giet opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok, doe er de gesnipperde gember en de vis in en roerbak gedurende een drietal min.

  8. Voeg de groenten weer toe, doe er de bouillon bij en besprenkel met sojasaus. Schep voorzichtig dooreen. Breng, indien nodig, verder op smaak met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 201 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 8.1 g
Eiwit 26.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië

Bekijk het recept digitaal