- Bewaar

- Bewaar
Vis in de wok met Chinese groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil en snipper de gember.
-
Bereiding:
-
Strooi de wokmarinadekruiden over de diepgevroren vis en laat 5 min. staan.
-
Verhit ondertussen de wok en verhit daarin 1 eetl. rijstolie. Voeg de nog diepgevroren Chinamix toe. Bak al roerend gedurende 3 à 4 min.
-
Haal uit de wok. Giet opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok, doe er de gesnipperde gember en de vis in en roerbak gedurende een drietal min.
-
Voeg de groenten weer toe, doe er de bouillon bij en besprenkel met sojasaus. Schep voorzichtig dooreen. Breng, indien nodig, verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil en snipper de gember.
-
Bereiding:
-
Strooi de wokmarinadekruiden over de diepgevroren vis en laat 5 min. staan.
-
Verhit ondertussen de wok en verhit daarin 1 eetl. rijstolie. Voeg de nog diepgevroren Chinamix toe. Bak al roerend gedurende 3 à 4 min.
-
Haal uit de wok. Giet opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok, doe er de gesnipperde gember en de vis in en roerbak gedurende een drietal min.
-
Voeg de groenten weer toe, doe er de bouillon bij en besprenkel met sojasaus. Schep voorzichtig dooreen. Breng, indien nodig, verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië