- Bewaar

- Bewaar
Visballetjes op spiesjes van citroengras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje.
-
Pluk de blaadjes koriander van het plantje.
-
Pel het knoflook.
-
Snipper het wit van de lente-uitjes grof.
-
Bereiding:
-
Doe het pepertje, de citroengraspasta, de lente-uitjes, de arachideolie, de bruine suiker, het knoflook, de kokosroom, enkele blaadjes koriander en zout in een blender of keukenrobot. Mix tot een pasta.
-
Mix de vis en de garnalen tot het de textuur van gehakt krijgt (dat gaat makkelijk in een keukenrobot).
-
Meng de kruidenpasta onder de vismengeling. Rol er 8 balletjes van (dat gaat makkelijk als u eerst de handen nat maakt).
-
Duw een stengel citroengras in elk balletje en maak het balletje opnieuw rond. Zet de stengels 30 min. in de koelkast.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en bak de spiesjes 5 min. Draai voorzichtig om en bak nog 5 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rest van de korianderblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje.
-
Pluk de blaadjes koriander van het plantje.
-
Pel het knoflook.
-
Snipper het wit van de lente-uitjes grof.
-
Bereiding:
-
Doe het pepertje, de citroengraspasta, de lente-uitjes, de arachideolie, de bruine suiker, het knoflook, de kokosroom, enkele blaadjes koriander en zout in een blender of keukenrobot. Mix tot een pasta.
-
Mix de vis en de garnalen tot het de textuur van gehakt krijgt (dat gaat makkelijk in een keukenrobot).
-
Meng de kruidenpasta onder de vismengeling. Rol er 8 balletjes van (dat gaat makkelijk als u eerst de handen nat maakt).
-
Duw een stengel citroengras in elk balletje en maak het balletje opnieuw rond. Zet de stengels 30 min. in de koelkast.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en bak de spiesjes 5 min. Draai voorzichtig om en bak nog 5 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rest van de korianderblaadjes.