Vleesmarinade
Vleesmarinade

Vleesmarinade

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 554 kcal
Vet 52.8 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraat 17.3 g
Suiker 14.6 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 1.9 g
Zout 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers het knoflook en meng samen met de olijfolie, mosterd en honing. Rits de rozemarijn van het takje en roer onder de marinade.

Tip

Deze marinade is geschikt voor eend, rund- en lamsvlees. Laat het vlees 1 à 2 u. marineren in de koelkast.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers het knoflook en meng samen met de olijfolie, mosterd en honing. Rits de rozemarijn van het takje en roer onder de marinade.

Tip

Deze marinade is geschikt voor eend, rund- en lamsvlees. Laat het vlees 1 à 2 u. marineren in de koelkast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 554 kcal
Vet 52.8 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraat 17.3 g
Suiker 14.6 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 1.9 g
Zout 1.4 g

Bekijk het recept digitaal