- Bewaar

- Bewaar
Volkorenpasta met groentesausje en gewokte champignons
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een (wok)pan. Bak het knoflook, de sjalot en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou apart.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en roerbak de woekgroenten 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bestrooi met de bloem en meng goed. Overgiet met 3 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat lichtjes indikken en doe er de champingnons bij.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een (wok)pan. Bak het knoflook, de sjalot en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou apart.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en roerbak de woekgroenten 10 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Bestrooi met de bloem en meng goed. Overgiet met 3 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat lichtjes indikken en doe er de champingnons bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages