- Bewaar

- Bewaar
Volkorenpasta met prei, butternutpompoen en chorizo
Onze drankensuggesties
Bier (Bier: 38691 - MAREDSOUS BLOND 6X33CL) Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn (Wijn: 17430 - ARTISAN BIO C102 75CL) Artisans Partisans `Cuve N° 102' I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de chorizo in stukjes.
-
Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Snij de butternutpompoen in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de draden. Schil de halve pompoenen en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de chorizostukjes 1 à 2 min. Haal uit de pan en hou apart. Spoel de pan niet af.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde pan en bak de prei en pompoen ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Meng de farfalle met de chorizo, prei en pompoen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de platte peterselie en pompoenpitten.
Onze drankensuggesties
Bier (Bier: 38691 - MAREDSOUS BLOND 6X33CL) Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn (Wijn: 17430 - ARTISAN BIO C102 75CL) Artisans Partisans `Cuve N° 102' I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de chorizo in stukjes.
-
Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Snij de butternutpompoen in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de draden. Schil de halve pompoenen en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de chorizostukjes 1 à 2 min. Haal uit de pan en hou apart. Spoel de pan niet af.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde pan en bak de prei en pompoen ± 10 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Meng de farfalle met de chorizo, prei en pompoen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de platte peterselie en pompoenpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier (Bier: 38691 - MAREDSOUS BLOND 6X33CL) Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn (Wijn: 17430 - ARTISAN BIO C102 75CL) Artisans Partisans `Cuve N° 102' I.G.P. Pays d'Oc