Warme geitenkaasdip
Warme geitenkaasdip

Warme geitenkaasdip

25 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1410 kj
Energie 337 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraat 32.7 g
Suiker 7.1 g
Vezel 4 g
Eiwit 12 g
Zout 3.5 g
natrium 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Verwijder de pit uit de olijven en snij in stukjes.

  4. Doe de pikante pastasaus in een kleine ovenschaal en schik er de geitenkaas op. Verdeel er de olijven over en kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Haal uit de oven en werk af met de basilicum. Serveer meteen met de grissini.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Verwijder de pit uit de olijven en snij in stukjes.

  4. Doe de pikante pastasaus in een kleine ovenschaal en schik er de geitenkaas op. Verdeel er de olijven over en kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Haal uit de oven en werk af met de basilicum. Serveer meteen met de grissini.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1410 kj
Energie 337 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraat 32.7 g
Suiker 7.1 g
Vezel 4 g
Eiwit 12 g
Zout 3.5 g
natrium 1.4 g

Bekijk het recept digitaal