Warme geitenkaasdip
- Bewaar

- Bewaar
Warme geitenkaasdip
25 min.
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
1410 kj
Energie
337 kcal
Vet
16.6 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraat
32.7 g
Suiker
7.1 g
Vezel
4 g
Eiwit
12 g
Zout
3.5 g
natrium
1.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de pit uit de olijven en snij in stukjes.
-
Doe de pikante pastasaus in een kleine ovenschaal en schik er de geitenkaas op. Verdeel er de olijven over en kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en werk af met de basilicum. Serveer meteen met de grissini.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de pit uit de olijven en snij in stukjes.
-
Doe de pikante pastasaus in een kleine ovenschaal en schik er de geitenkaas op. Verdeel er de olijven over en kruid met peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en werk af met de basilicum. Serveer meteen met de grissini.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
1410 kj
Energie
337 kcal
Vet
16.6 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraat
32.7 g
Suiker
7.1 g
Vezel
4 g
Eiwit
12 g
Zout
3.5 g
natrium
1.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?