Wentelteefje met foie gras en konfijt
Wentelteefje met foie gras en konfijt

Wentelteefje met foie gras en konfijt

20 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop het ei los met de melk. Dompel het sneetje brood in de eimengeling en draai om (laat het brood er niet in liggen).

  3. Smelt de boter in een pan en bak het brood 2 min. goudbruin aan elke kant. Laat uitlekken op keuken papier. Snij het brood in 9 gelijke stukken en leg op een schaal.

  4. Snij de eendenlever in 9 gelijke stukken en leg op het brood. Verdeel er het uienkonfijt over.

  5. Snij de vijg in 9 stukjes en verdeel over de wentelteefjes. Dien op met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop het ei los met de melk. Dompel het sneetje brood in de eimengeling en draai om (laat het brood er niet in liggen).

  3. Smelt de boter in een pan en bak het brood 2 min. goudbruin aan elke kant. Laat uitlekken op keuken papier. Snij het brood in 9 gelijke stukken en leg op een schaal.

  4. Snij de eendenlever in 9 gelijke stukken en leg op het brood. Verdeel er het uienkonfijt over.

  5. Snij de vijg in 9 stukjes en verdeel over de wentelteefjes. Dien op met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 1.9 g

Bekijk het recept digitaal