- Bewaar

- Bewaar
Wok van noedels, tofu en pindanootjes
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Hardys Crest Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem meteen van het vuur en laat 4 min. staan.
-
Maak de noedels los met een vork en knip ze in kleinere stukken. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken, roer er 1 eetl. olijfolie door en zet opzij.
-
Hak de pindanootjes grof (spoel gezouten nootjes vooraf en dep goed droog).
-
Laat de tofu uitlekken, snij in blokjes en meng met de knoflook.
-
Hak de koriander en de lente-uitjes fijn. Snij de limoen in partjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de tofublokjes 5 min. en roer af en toe. Voeg 1 eetl. ketjap en 1 eetl. sojasaus toe en roerbak nog 1 min.
-
Breek de 2 eieren in de pan en bak 1 min. al roerende.
-
Doe er de noedels, de sojascheuten, 1 eetl. ketjap, 1 eetl. sojasaus, de vissaus en wat zwarte peper bij. Roerbak 2 min.
-
Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pindanootjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de limoenpartjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Hardys Crest Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem meteen van het vuur en laat 4 min. staan.
-
Maak de noedels los met een vork en knip ze in kleinere stukken. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken, roer er 1 eetl. olijfolie door en zet opzij.
-
Hak de pindanootjes grof (spoel gezouten nootjes vooraf en dep goed droog).
-
Laat de tofu uitlekken, snij in blokjes en meng met de knoflook.
-
Hak de koriander en de lente-uitjes fijn. Snij de limoen in partjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de tofublokjes 5 min. en roer af en toe. Voeg 1 eetl. ketjap en 1 eetl. sojasaus toe en roerbak nog 1 min.
-
Breek de 2 eieren in de pan en bak 1 min. al roerende.
-
Doe er de noedels, de sojascheuten, 1 eetl. ketjap, 1 eetl. sojasaus, de vissaus en wat zwarte peper bij. Roerbak 2 min.
-
Bestrooi met de koriander, de lente-uitjes en de pindanootjes.
-
Afwerking:
-
Serveer met de limoenpartjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Hardys Crest Chardonnay-Sauvignon Blanc Australië