- Bewaar

- Bewaar
Wokschotel met gyros en Chinese kool
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in fijne repen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de Thaise rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en roerbak de gyros 2 à 3 min., samen met het knoflook. Roer er de saus uit de verpakking van het vlees onder.
-
Roer er de Chinese kool onder en laat nog 10 min. garen op een zacht vuur.
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in fijne repen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de Thaise rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en roerbak de gyros 2 à 3 min., samen met het knoflook. Roer er de saus uit de verpakking van het vlees onder.
-
Roer er de Chinese kool onder en laat nog 10 min. garen op een zacht vuur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië