In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min. + ± 25 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Hak het bieslook fijn en meng met de veenbessen en de mosterd onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Maak 2 worsten met het bereide gehakt.
Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en snij in 2. Leg op elke helft bladerdeeg een worst parallel met de afgesneden zijde en rol op.
Klop het ei los en smeer er de worstenbroodjes mee in. Bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Vul een kommetje met de Ardense uienkonfijt. Snij de worstenbroodjes in kleinere schijfjes en schik rond het konfijt.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min. + ± 25 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Hak het bieslook fijn en meng met de veenbessen en de mosterd onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Maak 2 worsten met het bereide gehakt.
Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en snij in 2. Leg op elke helft bladerdeeg een worst parallel met de afgesneden zijde en rol op.
Klop het ei los en smeer er de worstenbroodjes mee in. Bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Vul een kommetje met de Ardense uienkonfijt. Snij de worstenbroodjes in kleinere schijfjes en schik rond het konfijt.