Wrap met bietenhummus en halloumi
Wrap met bietenhummus en halloumi

Wrap met bietenhummus en halloumi

25 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 702 kcal
Vet 41.2 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraat 49.8 g
Suiker 6.6 g
Vezel 10.5 g
Eiwit 28.5 g
Zout 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. - Snij de rode bieten in blokjes. - Snij de radijzen en het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. - Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig). Besprenkel de avocadoplakjes met 1 eetl. limoensap. - Snij de halloumi in plakjes. - Snipper de koriander fijn.

  3. Bereiding:
  4. Mix de rode bieten met de kikkererwten en het gepelde teentje knoflook. Meng er 1 eetl. limoensap, de olijfolie, het komijnpoeder en de tahin onder. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi kort aan beide kanten.

  6. Besmeer de wraps met de bietenhummus tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de rest van de ingrediënten in rijtjes over. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. - Snij de rode bieten in blokjes. - Snij de radijzen en het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. - Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig). Besprenkel de avocadoplakjes met 1 eetl. limoensap. - Snij de halloumi in plakjes. - Snipper de koriander fijn.

  3. Bereiding:
  4. Mix de rode bieten met de kikkererwten en het gepelde teentje knoflook. Meng er 1 eetl. limoensap, de olijfolie, het komijnpoeder en de tahin onder. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi kort aan beide kanten.

  6. Besmeer de wraps met de bietenhummus tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de rest van de ingrediënten in rijtjes over. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 702 kcal
Vet 41.2 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraat 49.8 g
Suiker 6.6 g
Vezel 10.5 g
Eiwit 28.5 g
Zout 3.1 g

Bekijk het recept digitaal