- Bewaar

- Bewaar
Wrap met bietenhummus en halloumi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. - Snij de rode bieten in blokjes. - Snij de radijzen en het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. - Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig). Besprenkel de avocadoplakjes met 1 eetl. limoensap. - Snij de halloumi in plakjes. - Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de rode bieten met de kikkererwten en het gepelde teentje knoflook. Meng er 1 eetl. limoensap, de olijfolie, het komijnpoeder en de tahin onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi kort aan beide kanten.
-
Besmeer de wraps met de bietenhummus tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de rest van de ingrediënten in rijtjes over. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. - Snij de rode bieten in blokjes. - Snij de radijzen en het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. - Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig). Besprenkel de avocadoplakjes met 1 eetl. limoensap. - Snij de halloumi in plakjes. - Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de rode bieten met de kikkererwten en het gepelde teentje knoflook. Meng er 1 eetl. limoensap, de olijfolie, het komijnpoeder en de tahin onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en gril de halloumi kort aan beide kanten.
-
Besmeer de wraps met de bietenhummus tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de rest van de ingrediënten in rijtjes over. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.