Wrap met geitenkaas en rode biet
Wrap met geitenkaas en rode biet

Wrap met geitenkaas en rode biet

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 gestoomde rode biet (versmarkt) in kleine blokjes. Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn. Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper. Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze toe. Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet. Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast. Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 gestoomde rode biet (versmarkt) in kleine blokjes. Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn. Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper. Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze toe. Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet. Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast. Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

Bekijk het recept digitaal