- Bewaar

- Bewaar
Wrap met worteldip en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in staafjes.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in staafjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
Smeer een brede laag worteldip in het midden van elke wrap.
-
Bestrooi met de jonge slascheuten, de feta en het bieslook. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel er de komkommer en de zoete puntpaprika over. Rol strak op en snij schuin middendoor.
-
Afwerking:
-
Wikkel de wraps in bakpapier voor een optimale bewaring.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in staafjes.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in staafjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
Smeer een brede laag worteldip in het midden van elke wrap.
-
Bestrooi met de jonge slascheuten, de feta en het bieslook. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel er de komkommer en de zoete puntpaprika over. Rol strak op en snij schuin middendoor.
-
Afwerking:
-
Wikkel de wraps in bakpapier voor een optimale bewaring.