Wrap met worteldip en feta
Wrap met worteldip en feta

Wrap met worteldip en feta

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 353 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 37.4 g
Suiker 7.5 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 12.5 g
Zout 1.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in staafjes.

  4. Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in staafjes.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Verkruimel de feta.

  7. Bereiding:
  8. Smeer een brede laag worteldip in het midden van elke wrap.

  9. Bestrooi met de jonge slascheuten, de feta en het bieslook. Kruid met zwarte peper.

  10. Verdeel er de komkommer en de zoete puntpaprika over. Rol strak op en snij schuin middendoor.

  11. Afwerking:
  12. Wikkel de wraps in bakpapier voor een optimale bewaring.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in staafjes.

  4. Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in staafjes.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Verkruimel de feta.

  7. Bereiding:
  8. Smeer een brede laag worteldip in het midden van elke wrap.

  9. Bestrooi met de jonge slascheuten, de feta en het bieslook. Kruid met zwarte peper.

  10. Verdeel er de komkommer en de zoete puntpaprika over. Rol strak op en snij schuin middendoor.

  11. Afwerking:
  12. Wikkel de wraps in bakpapier voor een optimale bewaring.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 353 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 37.4 g
Suiker 7.5 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 12.5 g
Zout 1.8 g

Bekijk het recept digitaal