Wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen
Wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen

Wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen

Ontbijt
2 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 31.4 g
Koolhydraat 35.2 g
Eiwit 30.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  5. Klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenenreepjes toe.

  8. Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere omelet.

  9. Meng ondertussen de veldsla met de yoghurtvinaigrette.

  10. Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldsla op. Rol de wraps daarna op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  5. Klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenenreepjes toe.

  8. Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere omelet.

  9. Meng ondertussen de veldsla met de yoghurtvinaigrette.

  10. Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldsla op. Rol de wraps daarna op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kcal
Vet 31.4 g
Koolhydraat 35.2 g
Eiwit 30.1 g

Bekijk het recept digitaal