- Bewaar

- Bewaar
Wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenenreepjes toe.
-
Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere omelet.
-
Meng ondertussen de veldsla met de yoghurtvinaigrette.
-
Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldsla op. Rol de wraps daarna op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenenreepjes toe.
-
Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere omelet.
-
Meng ondertussen de veldsla met de yoghurtvinaigrette.
-
Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldsla op. Rol de wraps daarna op.