- Bewaar

- Bewaar
Wraps met makreel en boontjes
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen de sjalot fijn.
-
Snij de peterselie fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Laat de makreelfilets uitlekken en verbrokkel ze met een vork.
-
Meng de makreel met de sjalot, de peterselie, de tomaten en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de vulling over de wraps. Leg er wat boontjes en rucola over. Vouw de wraps goed dicht.
-
Afwerking:
-
Snij elke wrap doormidden en leg op elk bord drie helften.
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen de sjalot fijn.
-
Snij de peterselie fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Laat de makreelfilets uitlekken en verbrokkel ze met een vork.
-
Meng de makreel met de sjalot, de peterselie, de tomaten en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de vulling over de wraps. Leg er wat boontjes en rucola over. Vouw de wraps goed dicht.
-
Afwerking:
-
Snij elke wrap doormidden en leg op elk bord drie helften.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc