- Bewaar

- Bewaar
Wraps on the go
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de wortelen.
-
Snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: meng de Griekse yoghurt met het knoflook en de harissa. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Leg op elke wrap 1 sneetje vleesbrood en besmeer met de dressing.
-
Verdeel de slareepjes, de geraspte wortelen en de fijngesnipperde rode uien over de wraps. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Serveer elke wrap in een servet.
- Ideaal uit het vuistje, bv. tijdens een trektocht! - Veggie-variant: vervang het vleesbrood door schijfjes hardgekookt ei.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Rasp de wortelen.
-
Snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Maak de dressing: meng de Griekse yoghurt met het knoflook en de harissa. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Leg op elke wrap 1 sneetje vleesbrood en besmeer met de dressing.
-
Verdeel de slareepjes, de geraspte wortelen en de fijngesnipperde rode uien over de wraps. Rol strak op.
-
Afwerking:
-
Serveer elke wrap in een servet.
- Ideaal uit het vuistje, bv. tijdens een trektocht! - Veggie-variant: vervang het vleesbrood door schijfjes hardgekookt ei.