- Bewaar

- Bewaar
Wraptaart met gerookte zalm, avocado en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango in heel fijne plakjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Meng de verse kaas met de mierikswortelroom.
-
Snij de gerookte zalm in repen.
-
Bereiding:
-
Besmeer 5 wraps met een dunne laag verse kaas. Kruid met zwarte peper en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook.
-
Leg de mango, de avocado en de gerookte zalm afwisselend naast elkaar op de wraps, zodat ze volledig bedekt zijn.
-
Leg alle wraps op elkaar op een groot bord en eindig met de 6de wrap. Dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik (minstens 1 u.).
-
Afwerking:
-
Snij de wraptaart in 16 punten.
Maak de wraptaart zeker vooraf, zodat ze wat kan opstijven in de koelkast. Zo kan je ze makkelijker snijden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango in heel fijne plakjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Meng de verse kaas met de mierikswortelroom.
-
Snij de gerookte zalm in repen.
-
Bereiding:
-
Besmeer 5 wraps met een dunne laag verse kaas. Kruid met zwarte peper en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook.
-
Leg de mango, de avocado en de gerookte zalm afwisselend naast elkaar op de wraps, zodat ze volledig bedekt zijn.
-
Leg alle wraps op elkaar op een groot bord en eindig met de 6de wrap. Dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik (minstens 1 u.).
-
Afwerking:
-
Snij de wraptaart in 16 punten.
Maak de wraptaart zeker vooraf, zodat ze wat kan opstijven in de koelkast. Zo kan je ze makkelijker snijden.