Wraptaart met gerookte zalm, avocado en mango
Wraptaart met gerookte zalm, avocado en mango

Wraptaart met gerookte zalm, avocado en mango

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 161 kcal
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraat 15.1 g
Suiker 2.7 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 6.7 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij het vruchtvlees van de mango in heel fijne plakjes.

  4. Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes. Besprenkel met het limoensap.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Meng de verse kaas met de mierikswortelroom.

  7. Snij de gerookte zalm in repen.

  8. Bereiding:
  9. Besmeer 5 wraps met een dunne laag verse kaas. Kruid met zwarte peper en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook.

  10. Leg de mango, de avocado en de gerookte zalm afwisselend naast elkaar op de wraps, zodat ze volledig bedekt zijn.

  11. Leg alle wraps op elkaar op een groot bord en eindig met de 6de wrap. Dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik (minstens 1 u.).

  12. Afwerking:
  13. Snij de wraptaart in 16 punten.

Tip

Maak de wraptaart zeker vooraf, zodat ze wat kan opstijven in de koelkast. Zo kan je ze makkelijker snijden.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij het vruchtvlees van de mango in heel fijne plakjes.

  4. Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes. Besprenkel met het limoensap.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Meng de verse kaas met de mierikswortelroom.

  7. Snij de gerookte zalm in repen.

  8. Bereiding:
  9. Besmeer 5 wraps met een dunne laag verse kaas. Kruid met zwarte peper en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook.

  10. Leg de mango, de avocado en de gerookte zalm afwisselend naast elkaar op de wraps, zodat ze volledig bedekt zijn.

  11. Leg alle wraps op elkaar op een groot bord en eindig met de 6de wrap. Dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik (minstens 1 u.).

  12. Afwerking:
  13. Snij de wraptaart in 16 punten.

Tip

Maak de wraptaart zeker vooraf, zodat ze wat kan opstijven in de koelkast. Zo kan je ze makkelijker snijden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 161 kcal
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraat 15.1 g
Suiker 2.7 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 6.7 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal