Yoghurtdressing met verse kruiden
Yoghurtdressing met verse kruiden

Yoghurtdressing met verse kruiden

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper platte peterselie, munt en bieslook fijn (u hebt in totaal 2 eetl. nodig).

  3. Meng de kruiden met 125 g Griekse yoghurt en 2 eetl. citroensap. Kruid met zwarte peper van de molen en zout.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper platte peterselie, munt en bieslook fijn (u hebt in totaal 2 eetl. nodig).

  3. Meng de kruiden met 125 g Griekse yoghurt en 2 eetl. citroensap. Kruid met zwarte peper van de molen en zout.

Bekijk het recept digitaal