- Bewaar

- Bewaar
Zalm met pesto en butternutpompoen
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie Clos de la Chapelle `Prestige'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Schil de butternutpompoen, snij in 2 en verwijder de pitten en de draden.
-
Snij het vruchtvlees in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Bestrijk de zalmfilets met de pesto.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de pompoenblokjes toe en breng op smaak met de Italiaanse kruiden. Roerbak 5 min.
-
Overgiet de pompoenblokjes met de visbouillon en schik er de stukken zalm naast elkaar op. Dek af en laat ± 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en serveer met de zalm en de pompoen.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie Clos de la Chapelle `Prestige'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Schil de butternutpompoen, snij in 2 en verwijder de pitten en de draden.
-
Snij het vruchtvlees in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Bestrijk de zalmfilets met de pesto.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de pompoenblokjes toe en breng op smaak met de Italiaanse kruiden. Roerbak 5 min.
-
Overgiet de pompoenblokjes met de visbouillon en schik er de stukken zalm naast elkaar op. Dek af en laat ± 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en serveer met de zalm en de pompoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie Clos de la Chapelle `Prestige'